pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Není to zrovna mainstreamový způsob cestování a skotačení, ale to je zároveň jeho největší přednost. Skatování si našlo cestu k milionům srdcí po celém světě, tak proč by nemohlo i k tomu vašemu?

 

 

Plastic board Unison je současným hitem mezi mládeží zvláště pro jeho dobré jízdní vlastnosti a stabilitu na površích, které nejsou ideálně rovné (zámková dlažba  apod.). Je určen pro jízdu ve městě a na zpevněných plochách, nesmí být provozován na veřejných komunikacích (silnice apod.). Vhodný je suchý, rovný, čistý povrch, pokud možno stranou od ostatních uživatelů. Máte na výběr z oranžové, zelené a modré barvy.

 

Specifikace:

 

Plastic board Unison a Longboard Freeride Unison

 

Longboard UNISON Freeride UN1914 40,8" je vyroben z devítivrstvého javorového dřeva. Uložení trucků shora a nízké těžiště zaručuje výbornou stabilitu a dosažení velké rychlosti. Longboard Freeride UNISON umožnuje velmi příjemnou jízdu po městě a jednoduché longboardové triky. Je určen pro začátečníky a středně pokročilé jezdce o hmotnosti do 80 kg.

 

Specifikace:

 

Plastic board Unison a Longboard Freeride Unison



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace