pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Léto, ačkoli nepozváno, už dávno opět vkročilo do našich životů a nám tak nezbývá nic jiného, než začít odkládat svršek po svršku. A jestli vám jako každé léto vyvstane na mysli otázka, jestli by nebylo lepší zůstat i ve 40 stupních zahalená, zajděte si do brněnského Salonu Pod Schody. Tam vám to rychle vyženou z hlavy a díky jejich procedurám už se nebudete bát jít do plavek!

 

Přístrojová lymfodrenáž a baňková masáž v Brně

 

Při použití baňkové masáže se kůže nasává do skleněných baněk. Tím dochází k mechanickému oddělení tukových buněk z celulitických shluků. A to do takové míry, že jimi může lépe procházet větší množství kyslíku a tím docházet k rychlejšímu spalování tuků a jejich následnému odplavení ven z těla pomocí lymfatického systému.

 

Přístrojová lymfodrenáž a baňková masáž v Brně

 

Při přístrojové lymfodrenáži se pomocí speciálních návleků stlačují končetiny různou intenzitou a vyvolávají tlakové vlny, které se snaží obnovit jak lymfatický, tak žilní systém. Pomocí cíleného masážního tlaku a směru je možné lymfu aktivovat a dosáhnout odplavení škodlivých látek z těla ven. Lymfodrenáž tak propojuje příjemné pocity z masáže a blahodárnými účinky speciálních masážních technik.

 

Přístrojová lymfodrenáž a baňková masáž v Brně

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace