pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Pokud si chcete v létě beze strachu obléci plavky a vyrazit si k vodě, ale tradiční problém s vašimi boky, stehny, nebo bříškem vám to nedovoluje, zkuste přístrojovou lymfodrenáž ve Studiu Step v Praze. Je to rozhodně méně namáhavá procedura, než si jít zaběhat po hlavách pražských koček!

 

Přístrojová lymfodrenáž nohou nebo celého těla v Praze

 

Lymfatický systém je neúnavný dříč, který z vašeho těla odstraňuje bakterie, odumřelé buňky, toxiny a další odpad, se kterým se váš organismus setkává na každém kroku. Stejně jako oběhový systém je propletený celým vaším tělem prostřednictvím cév a kapilár, na rozdíl od krevního oběhu však lymfu nepohání srdce, ale pohyb svalů.

 

Přístrojová lymfodrenáž nohou nebo celého těla v Praze

 

Hotovým neštěstím pro váš lymfatický systém, který je mimo jiného klíčový pro správné fungování imunitního systému, je nedostatek pohybu a sedavé zaměstnání (odběhnutí do kuchyňky pro kafíčko se opravdu nepočítá). To se pak tok lymfy zpomaluje, toxiny se hromadí a obalují se tukem. Výsledkem je únava, infekce, otékání nohou i obličeje, snížení funkce imunitního systému.

 

Přístrojová lymfodrenáž nohou nebo celého těla v Praze

 

Když už se vám nechce chodit do posilovny nebo se projít, místo abyste se vozili tramvají, tak si dopřejte přístrojovou lymfodrenáž, která tok lymfy zase rozhýbe. Procedura funguje na přerušované kompresi nohou prostřednictvím nohavic se vzduchovými polštářky. Tak vzniká tlaková vlna, která rozproudí lymfatický systém. Výsledkem bude nejen odplavení toxinů, ale i tuků, úbytek centimetrů, prevence celulitidy i zlepšení metabolismu.

 

 Přístrojová lymfodrenáž nohou nebo celého těla v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace