pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Řízek je plátek masa změkčený naklepáním paličkou a obalený v trojobalu nebo může být i… Ale dost už řečí a raději si jděte na chutných smažených řízečcích pochutnat sami. V restauraci U Klimešů jich totiž čeká rovnou kilo – tedy 500 g kuřecích, a kdo dává přednost vepřovému, ten si pochutná na 500 g vepřových řízků. A pokud by na vás kilo řízků bylo přeci jenom moc, vzpomeňte si taky na své kamarády. 

 

Kuřecí a vepřové řízečky po půl kilu u Jesenice

 

Kilo řízků, to není jenom tak, s tím vám zkrátka musí někdo pomoci. Chuť řízků pak doplní podomácku vyrobená tatarská omáčka a co by to bylo za řízečky, kdybyste k nim nemohli přikusovat čerstvý chléb a okurky.

 

Kuřecí a vepřové řízečky po půl kilu u Jesenice

 

Tuto hostinu si můžete vychutnat v interiéru restaurace nebo v klimatizované zimní zahradě s kapacitou 40 míst. K jídlu se hodí čepované pivo Velkopopovický Kozel 11°, Plzeňský Prazdroj či Radegast Birell. V nabídce jsou také moravská vína a osvěžující domácí limonády.

 

Kuřecí a vepřové řízečky po půl kilu u Jesenice

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace