pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Slovo FIRECURE pomalu, ale jistě proniká do aktivního slovníku mnoha žen. Těm z vás, pro které je tento termín stále opředen tajemstvím, však jeho význam rádi prozradíme: jde totiž o novou metodu rekonstrukce vlasů, která probíhá, jak už název napovídá, za pomoci ohně. Pokud vás to lehce vyděsilo, vězte, že není čeho se bát, ve Studiu Step v Praze dokonale vědí, co dělají. Koneckonců je to jedno z prvních kadeřnictví u nás s výhradním právem k používání a aplikaci této metody.

 

Rekonstrukce poškozených vlasů ohněm v Praze

 

Jak to vlastně funguje? Cílem této metody je ošetření poškozených vlasů a jejich rekonstrukce do hloubky. Výsledkem se okamžitě stane oslňující lesk, netřepící se konečky, posílení, výživa, měkkost vlasu a vyplnění jeho dutiny.

 

Rekonstrukce poškozených vlasů ohněm v Praze

 

Energie ohně při kontaktu s vlasy otevírá šupinky vlasu, čímž dochází k jednoduššímu prostoupení výživných látek do vlasů. Aktivní složky výživných přípravků se díky práci otevřeného ohně dostanou hluboko do struktury vlasu, a vyplní jeho dutinu. Poté se tyto šupinky uzavírají, čímž zadržují výživné látky uvnitř vlasu. Navíc během této procedury dochází k úplnému odstranění odumřelých a třepících se konečků.

 

Rekonstrukce poškozených vlasů ohněm v Praze

 

Účinky této léčby trvající 90–150 minut (v závislosti na délce a stavu vlasů) se projeví okamžitě a trvají až 1 měsíc.

 

Rekonstrukce poškozených vlasů ohněm v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace