pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Kožich noste radši v zimě, ale na léto je lepší se ho zbavit. Toho přírodního kožichu vás s radostí zbaví při návštěvě studia Weissmi. A to natolik efektivně, že už se s ním na dlouho neuvidíte. O to se postará metoda SHR, která kombinuje intenzivní pulzní světlo s diodovým laserem, a dosahuje tak ještě lepších výsledků v trvalém odstranění chloupků.

 

Roční permanentka na odstranění chloupků metodou SHR v Brně

 

SHR přístroje neboli Super Hair Removal jsou IPL systémy. Technologie je tedy založena na principech IPL (intenzní pulzní světlo), ale kombinuje se ještě s diodovým laserem, čímž dosahuje vyšší účinnosti v trvalém odstranění chloupků.

 

Roční permanentka na odstranění chloupků metodou SHR v Brně

 

Ošetření metodou SHR je méně bolestivé než IPL, protože vlnová délka je 650–950 nm, zatímco u tradičních IPL systémů je to 650–1 200 nm. Vlnová délka 650–1 200 nm vyvíjí pouze infrazáření, které způsobuje horkost. U SHR toto není, a proto je ošetření vhodné i pro citlivější jedince.

 

 

Toto ošetření navíc redukuje a odstraňuje pigmentace (pihy, starobní pigment, pigment z nadměrného slunění), redukuje vrásky, stahuje póry, rejuvenuje pokožku a zvyšuje její elasticitu. Počet návštěv je individuální, dle rozsahu ochlupení. Odstup mezi ošetřeními je 6 týdnů.

 

Roční permanentka na odstranění chloupků metodou SHR v Brně

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace