pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Chcete-li své milované polovičce ukázat, že umíte sáhnout i po romantice, vezměte ji do Švejk Restaurantu Strašnice. Tematicky zařízený interiér restaurace naladí tu správnou atmosféru pro speciální 3chodové menu. Tak dávejte pozor, abyste se nezačali olizovat až za ušima, to by bylo sice na místě, ale asi by to zkazilo romantiku :-).

 

Romantická 3chodová večeře s vínem či sektem pro 2 v Praze

 

Připraveny jsou pro vás rovnou 3 chody. Začnete mozzarellou smaženou ve slanině s bazalkou. Jako hlavní chod před vámi přistane grilovaná vepřová panenka s restovanými hříbky, pečená brambora s česnekovým dipem a rukolový salát s balkánským sýrem. Místo sladké tečky zaujme vynikající palačinka se zmrzlinou, ovocem a šlehačkou. Navíc si sami vyberete, zda si přiťuknete sklenkou vína, nebo dáte spíše přednost lahvince sektu.

 

Romantická 3chodová večeře s vínem či sektem pro 2 v Praze

 

Jedinečný interiér restaurace se švejkovskou výzdobou a nádherně vyřezávaným nábytkem ve vás ihned vyvolá pocit, jako byste se ocitli přímo uprostřed slavného příběhu. Chybí tu snad jen obraz císaře pána, protože ho (slušně řečeno) znehodnocovaly mouchy.

 

Romantická 3chodová večeře s vínem či sektem pro 2 v Praze

 

Pouze v restauraci Švejk ochutnáte originální Švejk Rum, Vodku nebo Zelenou od českého výrobce R. Jelínek. Samozřejmě se tu čepuje i skvělé pivečko přímo z tanku – Plzeň a Gambrinus. A pokud máte po jídle raději kávičku nebo cokoliv jiného, mrkněte se do nápojového lístku.

 

Romantická 3chodová večeře s vínem či sektem pro 2 v Praze

 

 

A jak si to zaměstnanci Pepa.cz ve Švejk Restaurantu Strašnice užili, uvidíte i v krátkém videu:

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace