pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

I ten nejchytřejší dětský mozek si někdy musí odpočinout a hrát si. To ale neznamená, že při hraní vaše ratolesti nemůžou dále rozvíjet své schopnosti a dovednosti.

 

 

Tato unikátní stavebnice napomáhá dětem pochopit zábavnou formou možnosti využití sluneční energie. A stranou nestojí ani jejich fantazie a chuť tvořit. Je vhodná pro děti od 10 let.

 

Solární roboti – stavebnice pro zábavu i rozvoj intelektu

 

1. varianta za 279 Kč: Solární robot – stavebnice 7 v 1

Stavebnice nabízí celkem 5 modelů autíček a 2 modely dobíjecí stanice, například závodní auto, náklaďák, tahač či model stanice. Doba nabíjení je závislá na zvoleném způsobu nabíjení a pohybuje se v rozmezí od 10 do 180 s.

 

Solární roboti – stavebnice pro zábavu i rozvoj intelektu

 

2. varianta za 329 Kč: Obojživelný solární robot – stavebnice 14 v 1

Stavebnice obsahuje díly na sestavení 14 robotů – od jednodušších až po ty složitější, pro hraní na suchu či ve vodě. Vyrobené modely fungují na solární pohon, k plynulému pohybu tak nepotřebují žádnou baterii. Sluneční energii poskytuje robotům solární panel – jeho polaritu je možné nastavit nebo lze měnit směr otáčení motoru.

 

Solární roboti – stavebnice pro zábavu i rozvoj intelektu



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace