pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Internetové seznamky jsou zkrátka přežitek. Zkuste proto společnost Meet Me in Prague, která pořádá v Praze speed dating, neboli rychlé rande. Na něm se během jediného večera seznámíte s 6 nezadanými protějšky a sami si pak vyberete, s kým byste se chtěli vidět znovu.

 

Snadná a rychlá cesta k seznámení díky speed dating v Praze

 

Pro koho je speed dating vhodný?

Lidé tráví velkou část svého dne v práci, takže jim opravdový život utíká mezi prsty a času najít si vhodného partnera pro společný život nebezpečně rychle ubývá. Pokud i vy cítíte, že času na seznamování nemáte na rozdávání, pak je speed dating vhodnou alternativou právě pro vás.

 

Snadná a rychlá cesta k seznámení díky speed dating v Praze

 

Sedíte v kavárně, či jedete v hromadné dopravě, naproti vám sedí pohledný protějšek, který si s vámi vyměňuje ostýchavé úsměvy, ale zábrany vám zkrátka znemožňují dotyčného oslovit. Pro všechny, kteří tyto situace čas od času zažívají, je speed dating šitý na míru. Meet Me in Prague nabízí snadnou a bezprostřední cestu, jak odbourat strach z nového seznámení a umožní vám najít si přátele se stejnými zálibami nebo rovnou partnera na celý život.

 

Snadná a rychlá cesta k seznámení díky speed dating v Praze

 

Výhody oproti internetovým seznamkám

Na internetových seznamkách sice není těžké někoho oslovit a je to rovněž velmi rychlé, ale když už tam najdete vysněný protějšek, je dost možné, že vám ani neodepíše. Možná proto, že jste jej nezaujali, možná proto, že nemá čas a příchozí zprávy kontroluje sporadicky. Navíc se při internetovém seznamování potýkáte s rizikem, že se bavíte s někým jiným, než koho vidíte na fotkách. Na to vše při speed datingu můžete zapomenout.

 

Snadná a rychlá cesta k seznámení díky speed dating v Praze

 

Informace o průběhu večera

Večer se bude konat v kavárně Café V lese. Během jednoho večera se sejde 6 mužů a 6 žen. Na poznání budete mít vždy 7 minut. Na začátku obdržíte desky s dotazníkem, do kterého v průběhu večera vyplníte, s kým byste se rádi znovu viděli. V případě vzájemné shody vám na e-mail zašleme kontakty na zvolené protějšky. A další krok už bude na vás...

 

V ceně voucheru je zahrnut také 1 nápoj dle výběru: nealkoholický (káva, čaj, malinovka, domácí limonáda, mošt, voda, Coca-Cola, tonic), alkoholický (pivo, víno, bílé – Chardonnay nebo Sauvignon Blanc, červené – Cabernet Sauvignon).

 

Snadná a rychlá cesta k seznámení díky speed dating v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace