Tatarák, topinka, studené pivo, pohoda. Ideální sestava na posezení v hostinci, co říkáte? Jenže v Kyšicích přišli na způsob, jak už tak skvěle znějící scénář ještě vylepšit. Kilogramem kuřecích křidýlek – a nejen tím.
O tom, jaká pravidla by se měla dodržovat v restauraci, se dočtete na našem blogu.
Pokud jste jen dva a toužíte pouze po tataráku, je pro vás v tamějším Pivovaru Pod Lípou připravena varianta s 300 gramy mletého hovězího. Nezbytný doplněk k tatarském bifteku, tedy poctivé a křupavé topinky, jsou samozřejmostí.
Opravdové hody ale čekají ve druhé variantě. Ke 450g tataráku s topinkami na stůl navíc přiletí kilo pečených kuřecích křídel a domácí chléb. A kdo by se snad bál o svou štíhlou linii, nemusí zoufat, k těmto lahůdkám se navíc podává zeleninový salát.
A protože budete jen kousíček od pivařské metropole, je snad zcela jasné, čím po (nejen) masových hodech zaženete žízeň. Ve zdejším pivovaru se vaří čtyři druhy dobrot: 10° Čeledín, polotmavé 11° Mouřenín, 12° Sedlák a 13° Lanbert.
Nutno se objednat předem.