pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Hoďte všechny rady, jak se vypořádat s horkem za hlavu. Ať už rtuť teploměru dosahuje tropické třicítky, nebo chcete dosáhnout svých sportovních cílů, aniž byste vypustili duši, vyzkoušejte tento chladicí ručník. Ten zažene nesnesitelné horko a zatočí s nepříjemně ulepenou a upocenou kůží. Na výběr máte ze tří různých barev – zelená, modrá, růžová.

  

 

Teď už vás vlna tropických veder nezaskočí. Chladicí ručník (který je schopný udržovat teplotu až o 25 °C nižší, než je teplota těla) vám přinese kýženou úlevu nejen v horku, ale třeba i při zvýšené námaze při sportu – a navíc ho můžete využít při chlazení zranění nebo spálenin od slunce.

 

Unikátní chladicí ručník ve 3 barvách proti vedrům

 

Chladicí efekt však nevzniká díky chemikáliím – jde zkrátka o unikátní technologické zpracování při výrobě ručníku. Stačí tkaninu namočit, vyždímat přebytečnou vodu a během pár vteřin se ručník zchladí. Chladivý účinek trvá po dobu 2 až 4 hodin.

 

Unikátní chladicí ručník ve 3 barvách proti vedrům

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace