pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Dříve se jim říkalo rumbakoule a byly známy jen jako erotická pomůcka. Tento středověk už byl ovšem úspěšně překonán, mýty a předsudky padly a otevřely se brány pro využití Venušiných kuliček i pro zdravotní účely. To ovšem ale ani zdaleka neznamená, že by se snad už nedaly použít i pro intimní chvíle se svými milovanými protějšky!

 

 

Venušiny kuličky jako zdravotní pomůcka? Ano. Starají se totiž o zpevnění poševního svalstva, což ocení zejména ženy po porodu nebo v klimakteriu, kdy poševní stěna ochabuje kvůli hormonálním změnám. Masážní efekt, který díky kuličkám cítíte, je pak příjemným bonusem.

 

Venušiny kuličky BOOBS

 

Venušiny kuličky se samozřejmě dají využít i ke stimulaci vagíny při jejich zavádění, kdy ženy vzrušuje postupná aplikace kuliček za sebou. Pro výraznější efekt by se kuličky měly nosit minimálně 30 minut denně. Pevnější sevření díky silnějšímu svalstvu ocení později i váš partner při sexu.

 

Specifikace:

 

Venušiny kuličky BOOBS

 

Pouze pro osoby od 18 let.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace