pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Vyrazte s partou za nevšedním zážitkem! V pražské herně VR Experience vás čeká až 25 her vhodných pro děti i dospělé. Navíc obraz, který uvidí hráč v brýlích, se promítne na televizi, tudíž i ostatní uvidí, jak se perete se svými úkoly. Nechte se pohltit prostorem nekonečné dimenze a staňte se součástí hry!

 

Virtuální realita na 60 minut pro 1 osobu v Praze

 

Hry jsou zejména dobrodružné, akční, scenérické a relaxační, aby se naplno projevil potenciál virtuální reality. Vyberou si zde dospělí i děti. Vybrat si můžete například z her Apollo 11 VR, Everest VR, Arizona Sunshine, Gnomes & Goblins, The Brookhaven Experiment a spousta dalších.

 

Virtuální realita na 60 minut pro 1 osobu v Praze

 

V herně se používají nejosvědčenější a nejpopulárnější brýle virtuální reality HTC VIVE. Brýle sledují váš pohyb v celém rozsahu 360° a poskytují zorné pole 110°. Využívají displeje s celkovým rozlišením 2160x1200 pixelů při frekvenci 90 Hz. Součástí techniky jsou i dva ovladače s 24 senzory pro opravdu přesné sledování pohybu.

 

Virtuální realita na 60 minut pro 1 osobu v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace