pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

PEKelně SE SOustřeď. Takto vznikl český název pro původně tradiční japonskou hru se škeblemi Kai awase. Českou verzi této hry – pexeso – máme možnost hrát už téměř 60 let a během této doby vzniklo nespočet obrázkových variant. Teď přišla řada i na vás, abyste přispěli svou troškou do mlýna. Sestavte si své vlastní pexeso, které bude mít 18 nebo 32 fotografií dle vašeho výběru!

 

 

Na vaše pexeso můžete umístit jakékoli fotografie. Chcete vzdělat svou robotu? Nic vám nebrání udělat si pexeso z fotek měst, historických osobností či třeba chemických prvků. Také můžete kartičky vytvořit z fotek své rodiny a známých; fantazii se opravdu meze nekladou!

 

Vlastnoručně sestavené pexeso s vašimi fotografiemi

 

Vaše pexeso může obsahovat 36 (1. varianta) nebo 64 (2. varianta) kusů kartiček. Jsou 5x5 cm velké a rub tvoří defaultní motiv, popřípadě motiv vámi zaslaný. Další věc, kterou vybíráte, jsou popisky jednotlivých fotografií, které musí mít do 35 znaků.

 

Vlastnoručně sestavené pexeso s vašimi fotografiemi

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace