pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Klasické masáže nezabírají s takovou efektivitou jako dřív, proto chcete zkusit něco nového? Thajské masáže jsou v tom případě tím pravým pro vás. Nevyžadují však pasivní ležení klienta na lůžku, neboť v sobě kombinují prvky jógy a akupresury. Díky tomu si dokonale odpočinete a salon budete opouštět s tělem i myslí naprosto uvolněnými.

 

 

Thajská masáž

Thajská masáž využívá metod protahování problematických partií a stlačování bodů v tzv. energetických centrech. Působí pozitivně na tok energie v těle a uvolňuje napětí ve svalech a šlachách v dané části těla.

 

Výběr masáží a rybičky Garra Rufa v pražských salonech

 

Kořeny klasické thajské masáže, předávané z generace na generaci, sahají až do starověku, do doby před 2 500 lety. Dříve se tomuto umění věnovali především lékaři, dnes však existují v Thajsku speciální masážní centra, po jejichž úspěšném absolvování získávají maséři certifikát.

 

Výběr masáží a rybičky Garra Rufa v pražských salonech

 

Relaxační olejová masáž

Relaxační olejová masáž obsahuje prvky klasické thajské masáže, ale i prvky indické ájurvédy, jedné z nejstarších léčeb na světě. Na rozdíl od klasické thajské masáže se vyvíjí menší tlak na jednotlivé body a používají se speciální masážní oleje. Relaxační olejová masáž působí příznivě nejen na mysl, ale i na unavené svaly.

 

Výběr masáží a rybičky Garra Rufa v pražských salonech

 

Královská bylinná masáž

Tato thajská masáž kombinuje několik různých masážních technik a postupů a spojuje veškeré jejich výhody a účinky. Jedná se o spojení klasické thajské masáže a relaxační olejové masáže, s přikládáním horkých plátěných sáčků na místa, kterými proudí energie. Thajské bylinky a koření obsažené v sáčcích napomáhají k dokonalému uvolnění těla a k odbourání stresu.  V úplném závěru královských bylinných masáží je celé vaše tělo podrobeno relaxační olejové masáži.

 

Výběr masáží a rybičky Garra Rufa v pražských salonech

 

Garra Rufa

Malé rybičky Garra Rufa jsou v dnešní době úžasným fenoménem pro zpřístupnění kontaktu člověka s přírodou. Dotkněte se i vy přírody v Thajském ráji, který vám přináší tyto úžasné rybičky.

 

Zkuste si pohladit nebo se dotknout klasických akvarijních rybek – toto přání zůstane zřejmě nevyslyšeno. Garra Rufa jsou svojí přirozeností kontaktu velkým přínosem pro moderní alternativní relaxaci vašeho psychického i fyzického JÁ. Tato přírodní a velmi účinná forma terapie pomáhá léčit kožní onemocnění.

 

Výběr masáží a rybičky Garra Rufa v pražských salonech

 

Masérky z Thajského ráje jsou studované a učené převážně ze světoznámé chrámové školy Wat Pho v Bangkoku. Vidíte-li masérku při práci, můžete mít pocit, že tradiční thajská masáž je vlastně meditací. Obrovské soustředění, tušená, nikoliv viditelná síla, dokonalé sladění pohybů – to je Nuad Borán (thajsky „starobylá masáž“).

 

Výběr masáží a rybičky Garra Rufa v pražských salonech

 

Pamatujte, že je zvykem masérkám za jejich umění a pohostinnost poděkovat spropitným. Jak velkým, to záleží na vás, ale zbožným a skromným Thajkám tím uděláte vždy mimořádnou radost. Budou vědět, že jejich dobrá práce přináší vděk.

 

Výběr masáží a rybičky Garra Rufa v pražských salonech

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace