pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Už Aztékové přikládali chia semínkům i oleji z nich vytvořenému velký význam, protože znali výživové vlastnosti této úžasné rostliny, která dokáže dodat tělu aminokyseliny, energii, sílu a vytrvalost. Právě proto se chia olej hodí pro sportovce, manuálně pracující a všechny, kteří potřebují dodat energii. Olej nejvyšší kvality je lisovaný ze semínek šalvěje hispánské.

 

 

Tento olej má výbornou oříškovou chuť, která není ale nijak rušivá a nepřebíjí další suroviny v pokrmu. Není rafinovaný, je jednodruhový a zachovává si tak všechny živiny chia semínek. Je výborný do salátů, dipů a jiných pokrmů studené kuchyně. Přestože na něm lze i smažit, grilovat nebo ho používat v teplé kuchyni, není to vhodné, protože teplem ztrácí své nutriční vlastnosti.

 

Výživný přírodní chia olej RAW nejen do kuchyně – 250 ml

 

Chia olej využijete i při zkrášlování svého zevnějšku. Můžete ho používat místo krémů na ruce a celé tělo, jako zábal na suché a lámavé vlasy eliminuje jejich třepení a zacelí vlasová vlákna, posílí vaše nehty a ošetří bolavé záděry a po masáži zanechá vaši pokožku prokrvenou, osvěženou a krásně hebkou.

 

Výživný přírodní chia olej RAW nejen do kuchyně – 250 ml



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace