pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Ochutnejte dezert s pozoruhodnou historií! Jméno dal zákusku polský cukrář podle staré řecké komedie od Aristofana „Ptáci“, kde se zmiňují o mléku ptáků. Člověk totiž může mít všechno, ale nikdy ne ptačí mléko. Až na to v kavárně Sweetcakes v Praze.

 

Zákusek „Ptačí mléčko“ s čajem nebo kávou v Praze

 

Ptačí mléčko je zde připravované podle tradiční ruské receptury přivezené původně však z České republiky! Dostane vás jeho nadýchaná lehká hmota, kvalitní tmavá čokoláda na povrchu a křupavý základ s malinovým sirupem. Zkrátka stojí za ochutnání. Přijďte se přesvědčit o jedinečnosti tohoto dezertu. Na požádání možnost bezlepkové varianty zákusku.

 

Zákusek „Ptačí mléčko“ s čajem nebo kávou v Praze

 

Kavárna Sweetcakes je báječné místo na posezení a klidný odpočinek u dobré kávy a výborných sladkostí. Zákusky jsou zde poctivě vyráběny každý den přímo v kavárně za použití nejkvalitnějších surovin. K dezertu si můžete objednat také 1x sypaný čaj dle vlastního výběru nebo kávu (espresso,  americano, doppio, macchiato, cappuccino, flat white, caffe latte).

 

Zákusek „Ptačí mléčko“ s čajem nebo kávou v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace