pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Mít po ruce rychlou angličtinu a rychlou němčinu se hodí v každé firmě i rodině. Když bude potřeba, tak se doslova za pár dní dorozumíte všude. Nebudete sice mluvit ani jako Shakespeare ani básnit jako Goethe, ale přečtete každý nápis a základní text, řeknete si o jídlo, zeptáte se na cestu, zdatně zvládnete každý nákup, pohovoříte s přáteli o své rodině, o práci, o zálibách... a ještě mnohem mnohem více.

 

1000 nejpoužívanějších anglických + německých slov

 

Nezdržujte se zbytečnými oklikami a učte se jen to, co opravdu potřebujete. Nastartujte rovnou stovkou! Vědomosti snadno a rychle. Příjemně z televizní obrazovky. Pohodlně rovnou z křesla. Učte se, kdy se to hodí vám. Netrýzněte se docházením do škol a kurzů, kde není počítáno se zaměstnanými lidmi, jimž se pořád mění nabitý denní program, a pokud je s nimi počítáno, tak jedině za tisícové částky.

 

1000 nejpoužívanějších anglických + německých slov

 

Nevydávejte se všanc posměchu nesympatických šprtů, co mají dost volného času, aby mohli někde vysedávat, a kteří rádi okomentují štiplavými poznámkami vaši kolísavou docházku a rozpačité výmluvy, že jste nestihli domácí úkol. Nemáte přece zapotřebí, aby se vám někdo pochechtával ze zadních lavic.

 

1000 nejpoužívanějších anglických + německých slov

 

Neplýtvejte časem a penězi a palte rovnou do černého! Toto je unikátní metoda, která naučí každého. Úspěch je zaručen. A za skvělou cenu! Objednejte ještě dnes a přesvědčte se sami!


Neuvěřitelnou rychlostí pohodlně zvládnete až celou tisícovku nejpoužívanějších výrazů! To bohatě otevírá cestu k samostatnému čtení a slovnímu projevu. V každém bloku navíc zkoušení. Vstupujte aktivně do výuky a porovnávejte své znalosti.

 

1000 nejpoužívanějších anglických + německých slov

 


 Jak uplatnit slevu

  1. Po zakoupení voucheru přejděte na stránky www.expedujeme.superbomba.cz
  2. Zadejte vstupní kód EFG
  3. Klikněte na "Odeslat"
  4. Vyplňte číslo voucheru
  5. Jako „Název portálu kde jste získali slevu“ uveďte "Pepa"
  6. Uveďte svůj e-mail
  7. Opište pětimístný kontrolní znak vlevo na konci stránky
  8. Dokončete objednávku kliknutím na tlačítko „Odeslat objednávku"
  9. Obratem obdržíte potvrzovací e-mail

Pokud si zakoupíte více voucherů, musíte tento postup uskutečnit s každým voucherem zvlášť. Doba dodání do 48 hodin od expedice, tj. cca 3 pracovní dny max. od objednávky. Při jakýchkoliv problémech nebo dotazech můžete psát na e-mail jnsjns@volny.cz.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace