pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Dodržujete správnou životosprávu, pravidelně cvičíte, ale hubnete na jiných partiích, než na kterých je to třeba? Vyzkoušejte VacuShape nebo VacuStepper, kteří vám pomohou tento problém vyřešit.

 

Trénink ve VacuShape probíhá chůzí na běžeckém pásu po dobu 30 minut, problémové partie se přitom nachází v podtlakové kabině. Střídavým podtlakem je krev nasávána do kapilár v podkoží, kde působí jako přepravní médium a odvádí tuk z tukových buněk ke svalům, tam se tuk spálí.

 

10x 30 minut VacuShape nebo VacuStepper v Brně

 

Podtlakovou terapií se cíleně zefektivňuje spalování tukové tkáně v kritických partiích těla (břicho, hýždě, boky).V průběhu aplikace je monitorována tepová frekvence tak, aby se jednalo po celou dobu o aerobní cvičení, kdy je spotřeba energie hrazena z 80 % tuky a pouhých 20 % tvoří cukry.

 

10x 30 minut VacuShape nebo VacuStepper v Brně

 

U stroje VacuStepper dochází k intenzivnějšímu cvičení a vyššímu spalování přebytečného tuku. Je tudíž vhodný pro typy lidí s vyšší hmotností a také pro ty, kteří chtějí navíc (mimo podtlakového systému) sami vlastním cvičením spálit přebytečné kalorie a tím efektivněji hubnout.

 

Jedná se o eliptický trenažér (známý také jako "orbitrek"), který je konstruován tak, že jsou v nejmenší možné míře namáhány klouby a cvičení se subjektivně jeví jako velmi příjemné. Tento trenažér je plně automatický, klient pouze kopíruje přirozený pohyb daný eliptickým trenažérem.

 

10x 30 minut VacuShape nebo VacuStepper v Brně

 

Lymfodrenážní masáž je speciální druh lymfatické masáže, při které se využívá mírný přetlak v komorách speciálního návleku (kalhot). Tento přetlak pomůže v boji proti celulitidě nebo například při regeneraci pokožky.

 

10x 30 minut VacuShape nebo VacuStepper v Brně

 

Nutné telefonické objednání na čísle +420 720 530 269. Při objednání bude požadováno číslo voucheru. V případě přeobjednání je nutné hlásit změnu nejpozději 12 hodin předem. Přeobjednání termínu je možné pouze jednou. Pokud se zákazník na smluvený termín nedostaví bez předchozího přeobjednání, je voucher považován za propadlý.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace