pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Během vánoční nákupní horečky jste určitě nakoupili spoustu krásných věcí pro vaše blízké. Ale co vy? Dobrý pocit a radost z obdarování ostatních je sice krásná věc, ale přišel čas myslet na sebe. Jestli vám ještě zbylo něco v prasátku, čeká na vás svět nádherné módy za příznivé ceny – Primark.

 

Nabídku pro vás ověřili zaměstnanci Pepa.cz. Jak se jim v Drážďanech líbilo, se dozvíte na našem blogu.

 

CK Europa tour - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Drážďany

Saská metropole nabízí spoustu různých druhů vyžití. Z velké části jsou to samozřejmě nákupy, ale pro zájemce o prohlídku města je připravena příjemná procházka, během které poznáte ty nejznámější památky.

 

CK Europa tour - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Od proslulého Zwingeru přes Divadelní náměstí a Semperoperu, na druhý břeh k světoznámé soše Zlatého jezdce až po dnes asi nejslavnější kostel Panny Marie. Nevynecháte ani královský palác a Knížecí průvod. Ač to zní velmi akčně, prohlídka nezabere víc než hodinku a půl a bude zakončena v obchodní čtvrti, přímo u vstupu do obchodu Primark.

 

CK Europa tour - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Primark

Ještě jste o Primarku neslyšeli? Jedná se o mimořádně populární oděvní řetězec. Primark je populární především nízkou cenou a módním vzhledem svého zboží. Za pár eur si nakoupíte oblečení na celý rok, které navíc vypadá naprosto skvostně.

 

CK Europa tour - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Stejné ceny u nás najdete stěží na tržnici, a v Primarku na vás navíc čeká kvalita zboží na velice vysoké úrovni. Dráždanský Primark je otevřen teprve rok, ale už si stihl získat velkou popularitu i u nás. Tak co, vydáte se na ty nejlepší nákupy?

 

Program:

 

CK Europa tour - Zahraničí - ilustrativní foto



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace