pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Zatím ještě neexistuje univerzální lék či terapie, která by vás zbavila úplně všech problémů. Pokud se ale mezi ty vaše řadí celulitida, ztuhlé svaly a nesprávně fungující lymfatický systém, je tu řešení přesně pro vás na míru. Zajděte si do studia Pajkrlinie, kde si vyzkoušíte profesionální přístroj Lymfojett-6.

 

1x nebo 10x hodinová přístrojová lymfodrenáž v Praze

 

Lymfatický systém je klíčový pro vaše zdraví, neboť tělo zbavuje toxinů, bakterií, virů a dalších škodlivin. Přístrojová lymfatická masáž pomáhá udržet lymfu v pohybu, a tím zajistit rychlejší vylučování škodlivých látek z organismu. Střídavé stlačování a uvolňování jemného tlaku vzduchu v návlecích zajišťuje správný a pravidelný rozvod krve obohacené o kyslík.

 

1x nebo 10x hodinová přístrojová lymfodrenáž v Praze

 

Tlaková masáž působí proti celulitidě, masíruje ztuhlé svaly a protahuje klouby, což pomáhá při jejich regeneraci. Během používání přístroje budete hluboce dýchat bez jakéhokoliv přerušování. Použití návleku rovněž pomáhá odstranit bolesti beder a břišní tuk.

 

1x nebo 10x hodinová přístrojová lymfodrenáž v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace