pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Ráda byste v krátké době zpevnila postavu a zlepšila tělesnou kondici? Pokud máte málo času a nemůžete navštěvovat běžná fitness centra, pak jsou americké stoly Slender You pro vás naprosto ideální. Cvičení na nich je navíc vhodné pro všechny bez ohledu na věk či váhu.

 

1x nebo 3x 60 minut cvičení na stolech Slender You v Praze

 

Cvičení probíhá tak, že postupně ležíte na jednom ze šesti stolů a vaše tělo je procvičováno po dobu 10 minut na každém ze stolů. Každý stůl pohybuje určitou částí vašeho těla, a tak ji procvičuje. V krátké době tak zpevníte postavu a zlepšíte tělesnou kondici.

 

1x nebo 3x 60 minut cvičení na stolech Slender You v Praze 

Na stolech Slender You se neunavíte ke svalové horečce, zpotíte se lehce a zvolna a hlavně nebudete následně cítit svalové bolesti - stoly cvičí s vámi.

 

Cvičení má rehabilitační, redukční, posilovací, relaxační a mobilizační účinky. Trénink pro pohybově omezené, vyrovnává napětí v postojových svalech, posiluje neuromuskulární cesty, zrychluje krevní oběh 2–3x bez zvýšení srdeční frekvence, prodlužuje zkrácené svaly.

 

1x nebo 3x 60 minut cvičení na stolech Slender You v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace