pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Výjimečná místa si zaslouží výjimečné zacházení. Proto je Lednicko-valtický areál v Seznamu světového přírodního a kulturního dědictví UNESCO a právě kousek od tohoto místa leží penzion U Zámku. Zde se o vás postarají tak dobře, jako jihomoravští vinaři o své vinohrady.

 

Penzion U Zámku - Pálava - ilustrativní foto

 

Ubytování vás čeká ve dvoulůžkovém nebo čtyřlůžkovém pokoji (dle vybrané varianty), který disponuje TV, malou lednicí, koupelnou se sprchou a WC.

 

Penzion U Zámku - Pálava - ilustrativní foto

 

Hladoví na této dovolené rozhodně nebudete, protože vás čekají po celou dobu bufetové snídaně. Využít můžete také společnou kuchyňku, která je vybavena kuchyňskou linkou včetně nádobí, sklokeramickou varnou deskou, mikrovlnkou, rychlovarnou konvicí a velkou lednicí.

 

Penzion U Zámku - Pálava - ilustrativní foto

 

Pokud si myslíte, že přijedete do kraje vína a víno vám ani nenabídnou, mýlíte se. Budete si moci zpříjemnit některý z večerů lahví místního vína, kterou dostanete jako dárek. Pokud vás místní mok okouzlí, neváhejte si udělat domácí zásoby z místní prodejny. Ochutnat budete moci také tradiční lázeňské oplatky.

 

Penzion U Zámku - Pálava - ilustrativní foto

 

Okolí lednicko-valtického areálu vybízí k výletům nejen pěšky, ale i na kolech. Pokud si své jednostopé miláčky zapomenete doma, nevadí. V rámci balíčku totiž máte zapůjčení kol pro každého na 4 hodiny zdarma. Poté jim zase dáte dobrou noc v úschovně kol. Potěší vás rozhodně i sleva 10 % do Aquaparku Pasohlávky.

 

Penzion U Zámku - Pálava - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Zámek Lednice (400 m)

V seznamu věcí, které byste v okolí rozhodně neměli vynechat, na prvním místě rozhodně bude jeden z nejkrásnějších komplexů v České republice – zámek Lednice. Dnešní podobu získal zámek při rozsáhlé rekonstrukci z poloviny 19. století. Díky unikátnímu propojení stavebních památek a člověkem formovanou přírodou byl v roce 1996 celý Lednicko-valtický areál zapsán do Seznamu světového dědictví UNESCO.

 

Penzion U Zámku - Pálava - ilustrativní foto

 

 

Sirotčí hrádek (20 km)

Sirotčí hrádek je zřícenina gotického hradu, která se nachází nad vsí Klentnice v Pavlovských vrších. Počátky zdejšího hradu sahají do 13. století, kdy byl vystavěn na dvou vápencových skaliscích, které dělila hluboká rokle. Se sirotčím hrádkem se váže i pověst o rytíři Čičosovi, který patřil k řádu templářů. 

 

Penzion U Zámku - Pálava - ilustrativní foto

 



Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace