pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Naplánujte si rande s odpočinkem a klidem. Ideálním místem pro to bude hotel Rendez-Vous*** uprostřed nádherné slovenské přírody, kde se skvěle zrelaxujete a načerpáte nové síly. Hotel se nachází na severním břehu vodní nádrže Liptovská Mara – jen 6 km od centra města Liptovský Mikuláš a v blízkosti největších atrakcí cestovního ruchu na Slovensku.

 

Hotel Rendez- vous - Slovensko - ilustrativní foto

 

Připraveny jsou zde pro vás útulné dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, z nichž některé disponují vlastním balkonem. Z pokojů jsou jedinečné výhledy na Nízké a Západní Tatry, Chočské vrchy a Liptovskou Maru.

 

Hotel Rendez- vous - Slovensko - ilustrativní foto

 

Těšit se můžete na pravou slovenskou kuchyni. Snídaně se podává formou bufetu, k večeři vás čeká polévka a hlavní chod. Navíc zde uplatníte u 2. a 3. varianty slevu 15 % na konzumaci à la carte. V restauraci se také nachází bar a Rendez-Vous lobby s krbem.

 

Hotel Rendez- vous - Slovensko - ilustrativní foto

 

V hotelovém wellness centru najdete saunu a hydromasážní bazén. V případě 3denního pobytu vás čeká 1 hodina a u 5denního a 6denního pobytu dokonce 2 hodiny saunování. 

 

Hotel Rendez- vous - Slovensko - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Aquapark Tatralandia (2 km)

Tropical paradise je řešen jako kousek karibského tropického ráje s průměrnou teplotou 30 °C a s originální tropickou flórou. V celém prostoru roste mnoho živých palem (s výškou do 10 metrů). Pod těmito palmami si každý najde svůj kousek na odpočinek.

 

 

 

Superfly (2 km)

Toužíte-li vyzkoušet si, jaké to je padat volným pádem, ale do letadla by vás nedostali ani heverem, natož pak abyste s padákem na zádech vyskočili ven, pak vyzkoušejte superfly. Jde o simulaci volného pádu v bezpečí kruhové skleněné letové komory s průměrem 4,3 metru a vysoké 17 metrů pod dozorem instruktorů. Adrenalinový zážitek je vhodný dokonce i pro lidi na invalidním vozíku.

 

 

 

Chopok (24 km)

Svou dovolenou můžete začít třeba výletem na vrchol Chopoku ve výšce 2 023 m n. m. Až do této výšky vás vyveze lanovka.

 

Hotel Rendez- vous - Slovensko - ilustrativní foto

 



Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace