pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Pokud svým nohám nedopřejete také trošku relaxace, tak si šlapete po štěstí. Doslova. Aby se vám to nevymstilo, skočte si do Francouzské ulice v Praze, kde vám v Studio Natali nabijí chodidla novou energií a elánem během reflexní masáže!

 

30–45minutová reflexní masáž chodidel v Praze

 

Speciální tlakové body umístěné na chodidlech jsou spojeny s nejrůznějšími částmi těla. Cílené používání těchto reflexních bodů může výrazně zlepšit naše zdraví. Tyto reflexní body a samozřejmě také nervy směřují až do hlavy a prostupují všemi životně důležitými orgány. Tisíce nervových zakončení nacházejících se na chodidlech jsou spojeny s téměř každou částí našeho těla.

 

30–45minutová reflexní masáž chodidel v Praze

 

Žijete-li neustále ve stresu a máte energetické bloky, pak mohou tato nervová zakončení učinit zázraky ve vašem životě. Přesvědčíte se o tom, že to funguje, protože pocítíte úlevu i na jiných místech, než jen na vašich chodidlech. Po masáži se vaše tělo bude cítit celé hodiny mnohem lépe.

 

30–45minutová reflexní masáž chodidel v Praze

 

Termín nutno rezervovat předem na telefonním čísle +420 776 128 047.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace