pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Troufnete si na 300 g tataráku sami? A co když k němu bude 15 topinek, stále si troufáte? A k tomu navíc přidáme i 6 piv? Pořád to není moc? Tak v tom případě si zajděte k Fíčkům na pražský Žižkov, kde vám právě tohle všechno naservírují až pod nos. A i kdybyste se na to sami necítili, tak si vezměte někoho na pomoc. 

 

300g tatarák až s 15 topinkami a 6 pivy v Praze

 

Na stole vám přistane 300gramový tatarák a 15 kusů křupavých topinek. Aby vám při jídle nevyschlo v ústech, hrdlo svlažíte 11° zlatavým mokem Zlatopramen. A pokud nemůžete bez své oblíbené muziky vydržet ani u jídla, jistě v hospůdce rádi využijete jukebox, kde si můžete nechat zahrát písničky dle svého výběru.

 

300g tatarák až s 15 topinkami a 6 pivy v Praze

 

Hospůdka U Fíčků je rodinný podnik, který si zakládá na poctivosti a kvalitě. Vaří zde výhradně poctivou českou kuchyni. Hospůdka se skládá z lokálu, malého salonku s jedním velkým stolem a salonkem se čtyřmi „Singer“ stolky.

 

300g tatarák až s 15 topinkami a 6 pivy v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace