pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Masáž je s lidstvem spjatá už od nepaměti. Pomůže vám uvolnit se a blahodárné doteky masérky vám uleví od jakéhokoli problému. Vaše mysl se zároveň odprostí od všeho stresu a tiše odpočívá. Tak jako vy na masážním stole v Salonu Mamayo v Praze.

 

50minutová blahodárná medová nebo levandulová masáž v Praze

 

Medová masáž

Při medové masáži působí léčivá síla včelího medu pokožkou přímo na organismus. Je vhodná při velkém počtu civilizačních chorob, obnovuje přirozenou detoxikační schopnost organismu, odvádí nežádoucí škodliviny, které se v organismu hromadí z potravin, ovzduší, léků či kouření. Aktivní hmaty a jejich směrování zároveň stimulují akupunkturní body na zádech.

 

50minutová blahodárná medová nebo levandulová masáž v Praze

 

Levandulová masáž s reflexologií

Levandule má velmi zklidňující účinky. Masáž vám pomůže od stresu a navodí lepší a kvalitnější spánek. Éterický olej ovlivňuje i klouby, svaly a celou páteř. Masáž je velmi účinná i při kožních problémech. Pro své dezinfekční účinky je levandule používána již od dob starého Řecka a Říma.

 

50minutová blahodárná medová nebo levandulová masáž v Praze

 

Nutno se objednat předem na telefonním čísle: +420 728 603 993.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace