pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Pokud chcete vínu opravdu rozumět, tak se zúčastněte živě vysílaného kurzu o víně. Nejlepší čeští sommelieři a kuchaři vám předají své zkušenosti a navrhnou, která vína se hodí k receptům a představí doposud málo známý systém členění vín.

 

5dílný pořad „Jak milovat víno“ s odborníky

 

Čeká vás 5 živě vysílaných dílů pořadu „Jak milovat víno“ s možností přímé komunikace s účinkujícími. Živá vysílání budou probíhat od ledna do května 2017, vždy poslední neděli v měsíci od 19:00. O své zkušenosti se s vámi podělí 5 nejlepších sommelierů a 5 špičkových kuchařů z ČR. Online přenos kurzu trvá 90 minut, během toho je možné podávat dotazy (chat), na otázky se bude odpovídat po skončení online přenosu. Záznamy pořadů si budete moci pustit také později. Na vaše dotazy totiž bude odpovězěno i mimo vysílací čas.

 

5dílný pořad „Jak milovat víno“ s odborníky

 

Účinkující v pořadu:

 

5dílný pořad „Jak milovat víno“ s odborníky

 

Během kurzu získáte takové znalosti o víně, že už nikdy nebudete muset tápat, jaké víno si v obchodě či restauraci vybrat. Dále získáte:

 

5dílný pořad „Jak milovat víno“ s odborníky



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace