pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Zkusila jste nespočet klinicky ověřených přípravků, přírodní produkty, internetové rady a postupy, jak se o pleť starat, a to vše bez valného výsledku? Zkuste tedy něco jiného a navštivte salon Beauty v Praze, kde vaši pleť přivedou na správnou cestu k dokonalosti. 

 

60minutové hloubkové ošetření pleti v Praze

 

Ať už jste muž či žena, každodenní očista pleti by měla být nezbytnou součástí hygieny. Kůže totiž produkuje maz, ten následně ucpává póry. Na jejím povrchu se tak usazují odumřelé buňky, které jí zabraňují v dýchání, což má za následek šupinky, zašedlý tón pleti v některých případech i zánětlivé akné.

 

60minutové hloubkové ošetření pleti v Praze

 

Na pražském Žižkově se vás ujme profesionální personál, který provede diagnostiku typu pleti, věku, momentálního stavu pleti a ročního období. Podle toho pro vás vyberou vhodný typ ošetření a tomu odpovídající přípravky té nejvyšší kvality

 

60minutové hloubkové ošetření pleti v Praze

 

Šedesátiminutová péče začne odlíčením očí a obličeje a nanesením změkčujícího krému. Poté dojde k hloubkovému čištění a kosmetické masáži. Nakonec dojde k aplikaci masky a pleťového krému, jejichž živiny vyčištěná pleť perfektně vstřebá.

 

60minutové hloubkové ošetření pleti v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace