Říká se, že láska prochází žaludkem a věřte, že při luxusní degustaci jídel a vín jí tam opravdu ucítíte. Čeká vás 6 luxusních chodů, které budou podávány s vybraným vínem z moravského vinařství.
Připravte své chuťové pohárky na degustaci těch nejlepších jídel, která budou zároveň i pastvou pro oči. Jídlo bude doprovázené kvalitními víny a hlavně školou degustace při kombinaci vína a jídla. Celá degustace se uskuteční v pražském Czech Slovak Restaurantu.
A jaké delikatesy a vína vás čekají?
- Švestky ve slaninové košilce podávané s vínem z Vinařství Pevins – Sauvignon, pozdní sběr
- Hrubozrnná paštika z vepřového masa a kuřecích jater s brusinkovou omáčkou Cumberland a chipsem z chleba sv. Pavla podávané s vínem z Vinařství Mikrosvín – Rulandské šedé, pozdní sběr
- Jihočeská kulajda s pošírovaným křepelčím vejcem, lesními hřiby, liškami a kysanou smetanou podávané s vínem z Vinařství Hrabal – Tramín červený, pozdní sběr
- Slovenské halušky s brynzovou pěnou, smaženou cibulkou a zauzeným špekem Mangalica podávané s vínem z Vinařství Mikrosvín – Kerner, pozdní sběr
- Tradiční svíčková pečeně na smetaně s brusinkami a variací žemlových knedlíků podávané s vínem z Vinařství Pelvins – Neronet, jakostní
- Tvarohové šišky v křupavé máslové strouhance s horkým ovocným žahourem a pěnou z mascarpone podávané s vínem z Vinařství Hrabal – Zweigeltrebe Barrique