Sommelier a Revue pro Hotel a Restaurant (a cestování) je literární časopis o víně, gastronomii, hotelnictví a cestování. Originální je mimo jiné v tom, že ho lze číst z obou stran. Je určen pro nejširší veřejnost, ale především pro milovníky vína a gastronomie. Jde o dvouměsíčník a vy si můžete vybrat, zda si jej předplatíte na půl roku (a dostanete tak 3 výtisky), nebo rovnou na celý rok (a pak se můžete těšit na 6 výtisků).
Z první strany je časopis Sommelier. Zde se dozvíte důležité informace o vínu, vinařích i vinařských akcích, budou vám představeny tuzemské i světové osobnosti tohoto oboru a dozvíte se zajímavosti ze světových soutěží vín.
Z druhé strany vám časopis Revue pro Hotel a Restaurant (a cestování) přinese informace o dobrém jídle, pití či kouření, o kávě, pivu i destilátech. Budou vám představeni nejlepší tuzemští i zahraniční kuchaři, dozvíte se o akcích, jakými jsou prezentace hotelů a restaurací, soutěžích i výstavách.
- Ke každé objednávce dostanete jedno číslo ročníku 2016 pro radost.
- Prvních dvacet získá volnou vstupenku do Národního vinařského centra ve Valticích.
- Při objednávce předplatného v průběhu roku si můžete objednat buď celý ročník od čísla 1 (starší čísla vám budou zaslána spolu s prvním nově vytištěným číslem po úhradě předplatného), nebo od aktuálního čísla.