pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nečekejte, až vás nepříjemné symptomy překvapí a zjistěte, jak na tom váš organismus opravdu je. Jak? Stačí navštívit studio Health Care v Praze a využít moderní metody bezbolestné biorezonanční analýzy zdravotního stavu.

 

Bezbolestné vyšetření zdravotního stavu v Praze

 

Přístroj Metatron Hunter provede komplexní analýzu vašeho organizmu. Bezpečně, bezbolestně, pohodlně a bez čekání. Odhalí zatížení viry, parazity, plísněmi a bakteriemi. Ukáže problémy s páteří. Lokalizuje patologická ložiska. Zpracuje biochemickou analýzu – cholesterol, překyselení, cukr, minerály, vitamíny a mnoho dalšího. Navíc vhodně doporučí potraviny pro váš organizmus.

 

Bezbolestné vyšetření zdravotního stavu v Praze

 

Metaron Hunter je jako jediný biorezonanční přístroj svého druhu certifikovaný pro medicínské využití v EU. Je úspěšně využíván již v 39 zemích světa, vč. Kanady, Velké Británie a Německa (akreditován dle normy ISO 13485).

 

Bezbolestné vyšetření zdravotního stavu v Praze

 

Vyšetření je pohodlné a provádí se senzory ve tvaru sluchátek, umístěných na hlavě v oblasti spánků. Celá procedura trvá 60 až 90  minut. Po celou dobu sedíte v pohodlném, polohovatelném křesle a sledujete proces vyšetření na přehledném monitoru, zatímco specialista vám vše detailně vysvětluje a popisuje.

 

Bezbolestné vyšetření zdravotního stavu v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace