pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Dekorativní tipy: LED pásky

23.01.2014

Zútulnění. Slovíčko, které řeší čas od času většina z nás. Většinou jdeme po maličkostech, jimiž bychom domovu přidali na puncu naší osobnosti.

Pokud je v těchto dnech zútulnění vaším hlavním tématem a zároveň nehledáte lapače prachu, je tu pár drobností, kterými dáte svému domovu nový rozměr. Dekorativní vinylové samolepky na zeď, originální stojící lampa z Tea Tree nebo LED pásky.

Jak je použít? Osvětlete jimi svou kuchyňskou linku, nalepte je na nábytek či štěny za ním, osvětlete místo za televizí, výklenky či garnýže.

Vysoce flexibilní LED pásek se snadno aplikuje díky 3M samolepící pásce umístěné na rubové straně. Potěší vás i nízká energetická náročnost, která umožňuje využití LED pásku jako stálého, např. nočního či dekoračního osvětlení. Na jednom metru LED pásku je osazeno 30 LED typu 5050. Při požadavku na osvícení LED pásky se jedná o nejvýkonnější řešení.

Poštovné máte zdarma a doručení zhruba do týdne. V rámci testování jsem si LED pásky objednala taky. Pětimetrovku. Doteď zkoumám, kam s ní. Takže důležité upozornění – je potřeba vše strategicky promyslet, vybrat místo, naměřit, objednat a nalepit. A dodat svému domu či bytu punc vlastní osobnosti:-)

Testovačka Lucka

pepa.cz


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace