pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Dokonale hladká kůže bez chloupků, bez zanícených míst a zarudlých pupínků. Ne, to není novodobý mýtus chrlený na diváky Hollywoodem, to je realita. Rozlučte se proto se starou známou, žiletkou, která vám mnohdy způsobila více nepříjemností než příjemných chvil, a vydejte se na brazilskou depilaci. S ní na všechny neduhy spojené se zbavováním chloupků můžete zapomenout.

 

Brazilská depilace cukrovou pastou v Praze

 

Depilace cukrovou pastou je 100% přírodní forma depilace, kterou používaly již ženy v Egyptě, Mezopotámii či starověkém Řecku. Výhody depilace jsou především v tom, že nemusíte trávit každý den holením se žiletkou, neboť pokožka zůstane hladká až 5 týdnů.

 

Brazilská depilace cukrovou pastou v Praze

 

Navíc se díky depilaci cukrovou pastou nemusíte obávat, že se chloupky zanítí, neboť jde o antibakteriální metodu. Velkou výhodou je také to, že se chloupky odstraňují ve směru růstu, díky čemuž nedochází k jejich poškození, lámání nebo zarůstání.

 

Brazilská depilace cukrovou pastou v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace