pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Rozhodly jste se, že ve svém životě obrátíte list a vyjádříte to rovněž novým účesem? Pak navštivte centrum Prahy, kde se nachází Studio R. Zde se díky individuálnímu přístupu šikovných kadeřnic dozvíte, co by vám nejlépe padlo a co se k vám hodí. Díky tomu budete Studio R opouštět naprosto spokojená a hrdá na novou vizáž. Balíček pro dlouhé i krátké vlasy zahrnuje mytí vlasů, stříhání, foukanou, styling a dokonce i barvení nebo melír.

 

Dámský kadeřnický balíček se slevou na barvení v Praze

 

Do parády si vás tu vezme zkušený personál, který pracuje jen s kvalitními produkty a kromě kadeřnických nabízí i služby kosmetické a masérské. Velkým plusem Studia R je individuální přístup kadeřnic, díky čemuž si každá zákaznice bude připadat jedinečná.

 

Dámský kadeřnický balíček se slevou na barvení v Praze

 

Součástí dámského kadeřnického balíčku je:

 

Dámský kadeřnický balíček se slevou na barvení v Praze

 

Proč je lepší nechat barvení vlasů na profesionálech?

V obchodě sice můžete narazit na plné regály barev na vlasy, ale bohužel nemáte po ruce nikoho, kdo by vám s barvením poradil. Výsledek domácího barvení pak často končí malou či větší katastrofou a výsledek není takový, jaký jste očekávaly. Ve Studiu R se vám nic takového nestane. Zdejší kadeřnice totiž vládnou odbornými znalostmi a trénovaným okem, proto jsou schopné najít takový odstín, který se bude hodit k vašemu vzhledu i střihu a stylingu. 

 

Dámský kadeřnický balíček se slevou na barvení v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace