pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Inline škola vznikla na začátku roku 2012, za tuto dobu nasbírali mnohé zkušenosti. Ve škole se snaží všem zákazníkům vyjít co nejvíce vstříc, takže budete mít jistotu individuálního přístupu.

 

Intenzivní kurz bruslení na Letné pro dospělého začátečníka

 

Co vás čeká?

Kurz je zaměřen převážně na základy in-line bruslení. V kurzu budete procvičovat správnou techniku jízdy vpřed a zaměříte se převážně na bezpečnost, tedy bezpečné zabrzdění i ve větších rychlostech. Po kurzu budete umět brzdění pluhem, brzdičkou, otočkou a případně i téčkem. Kurz je vhodný od 18 let, ale mohou přijít i děti s rodiči. Délka celého kurzu je 2 a půl hodiny vždy od 15:00 do 17:30.

 

Intenzivní kurz bruslení na Letné pro dospělého začátečníka

 

Bruslení je obrovská zábava a je mnohem zábavnější, když se to na nich umí. Kurz je určen pro všechny, kteří se chtějí dobře naučit bruslit při intenzivní skupinové výuce. Zdokonalíte se a navíc se seznámíte s dalšími inlinery. Podle počtu přihlášených účastníků se kurz rozdělí do skupinek po 5–10 osobách. Program bude proložen krátkými pauzami na odpočinek a občerstvení.

 

Intenzivní kurz bruslení na Letné pro dospělého začátečníka

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace