pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Když přijdete domů celí promrzlí, nejlépe vás zahřeje čaj. To sice všichni víme, ale co takhle jednou vyzkoušet něco nového a dopřát si výtečný a kvalitní pečený čaj, který si doma vyráběly již naše babičky?

 

 

Pečený čaj se sice stal hitem posledních let, nejde však o žádnou novinku. Je to čistě přírodní čaj složený z čerstvého ovoce bez přidaných barviv, umělých aromat a konzervačních látek. Na rozdíl od sáčkových a sypaných čajů se ale ovoce nesuší, skladuje se ve sklenicích a vzhledem tak připomíná spíše zavařeninu. Navíc si ho během dlouhých zimních večerů mohou dospělí vylepšit trochou alkoholu, jímž chuť čaje ještě ozvláštní.

 

Lahodné pečené čaje ve třech variantách

 

Na výběr máte velké množství příchutí. Mezi ty tradičnější patří například jablko se skořicí, citron se zázvorem, lesní směs, zázvor či malina se skořicí, z méně tradičních si můžete vybrat například švestku s badyánem, aronii s kardamomem, aloe vera se zázvorem, bezinku se skořicí či řadu dalších příchutí, kterou si vyberete na webu dodavatele.

 

Lahodné pečené čaje ve třech variantách

 

Můžete si vybrat z několika variant podle toho, jak velké balení chcete vyzkoušet.

 

Lahodné pečené čaje ve třech variantách



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace