pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Hýčkání a relaxace v Golden Thai Massage. Vyberte si masáž dle svého a navíc u všech variant můžete využít možnost sauny na 60–90 minut zdarma. Finská sauna je vytápěna saunovými kamny s lávovými kameny.

 

Masáž v délce 60 minut s možností využití sauny v Praze

 

Tradiční thajská masáž je metodikou práce s tělem spojující prvky akupresury a jógy. Čeká vás velké množství protahovacích manévrů, které jde shrnout do termínu „jógová masáž“. Reflexní masáž hlavy, šíje a ramenou obsahuje uvolnění krční páteře, oblasti krku, základny hlavy, šíje, popřípadě i ramen. Tato masáž patří spíše do oblasti zdravotních masáží, která vás zbaví různých bloků v zádech a šíji.

 

Masáž v délce 60 minut s možností využití sauny v Praze

 

Relaxační olejová masáž obsahuje prvky klasické thajské masáže, ale i prvky indické ajurvédy, jedné z nejstarších léčeb na světě. Na rozdíl od klasické thajské masáže se vyvíjí menší tlak na jednotlivé body a používají se speciální masážní oleje. Působí příznivě nejen na mysl, ale i na unavené svaly.

 

Masáž v délce 60 minut s možností využití sauny v Praze

 

Královská čtyřruční masáž je luxusní masáž, která uvolní nejen tělo, ale i mysl. Masáž se provádí ve velmi příjemném prostředí při svíčkách, za zvuku odpočinkové hudby s použitím nejkvalitnějších olejů. Její sílu ještě umocňuje přítomnost čtyř šikovných rukou najednou na vašem těle.

 

Masáž v délce 60 minut s možností využití sauny v Praze

 

Nutno se objednat předem na tel. čísle +420 773 002 888.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace