pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Každý správný kuchař by měl vlastnit svůj vlastní pořádný nůž. A to platí nejenom pro ty profesionální, ale i ty srdcaře, které vaření baví. Jakmile jednou poznáte ostrost a ovladatelnost nožů Dellinger Tsuchime, nebudete chtít žádný jiný.

 

 

Robustní damaškový kuchařský nůž Chef 8" s působivým designem je vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Rukojeť ve tvaru písmene D nabízí jak krásu, tak i maximální komfort a ovladatelnost. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití – krájení, čištění masa, ovoce a zeleniny.

 

Specifikace:

 

Mistrovská sada 2 nožů Dellinger s magnetickým držákem

 

Překrásný japonský damaškový nůž Santoku 7" s nejvyšší kvalitou je určen nejen milovníkům asijské kuchyně. Tyto nože si poradí s krájením tenkých plátků, drcením a sekáním zeleniny, ovoce, masa, ryb. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů.

 

Specifikace:

 

Mistrovská sada 2 nožů Dellinger s magnetickým držákem

 

Magnetický stojánek je z akátového dřeva můžete použít pro bezpečné, čisté a uspořádané uskladnění nožů. Zajišťuje snadný přístup k nožům a šetří místo na kuchyňském stole.

 

Rozměry v rozloženém stavu: 255x215x130 mm

 

Mistrovská sada 2 nožů Dellinger s magnetickým držákem



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace