pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Zásobit své tělo zásadními živinami v jednom jediném nápoji? Jednoduchá práce s nápoji Perfect Q-Shake. Jde o BIO nápoje ze superpotraviny Quinoa a dalších látek, prospěšných pro vaše zdraví. Na přípravu jedné porce nápoje se doporučuje použít 1–2 polévkové lžíce prášku. Dopřejte si zdravý a výživný nápoj místo snídaně, ke svačině nebo jako nápoj na dobrou noc.

 

 

Perfect Q-Shake Natural je bez příchutě, pouze s plnou a rozvinutou chutí hlavní složky nápoje – Quinoi. Obsahuje všechny potřebné proteiny, aminokyseliny, minerály a vitamíny. Tato ani jiná příchuť neobsahuje žádný z hlavních alergenů – bez laktózy, bez lepku, bez sóji, bez arašídů, bez ořechů, bez plodů moře.

 

Nápoje Perfect Q-Shake z Quinoi ve 4 příchutích

 

Příchuť Cocoa si na rozdíl od třtinového cukru zachovává maximum živin a je výborným přírodním zdrojem energie při vyčerpání a zátěži. Vyznačuje se plnou chutí melasy a jemnou strukturou.

 

Nápoje Perfect Q-Shake z Quinoi ve 4 příchutích

 

Nápoj s obsahem lucumy (druh ovoce, chuť vanilky a javorového sirupu) obsahuje vitamíny, minerály a vyšší mastné kyseliny. Má také protizánětlivé účinky, podporuje imunitu, obsahuje vlákninu a vysoký obsah flavonoidů, silných rostlinných antioxidantů.

 

Nápoje Perfect Q-Shake z Quinoi ve 4 příchutích

 

Nápoj ze superpotravin Quinoa a kakových bobů + yacon (chuť podobná ananasu a jablku) má vysoký obsah vlákniny. Yacon je náhradou tradičních sladidel, vyrovnává hladinu cukru v krvi, ideální pro diabetiky. Výborně působí na zdraví tlustého střeva, vytváří zdravou střevní mikroflóru a podporuje růst probiotik.

 

Nápoje Perfect Q-Shake z Quinoi ve 4 příchutích



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace