pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Přestaňte při pohledu na své fotografie vzpomínat, jakou jsme měla krásně mladou pleť a raději vyzkoušejte fotorejuvenaci. Tato bezbolestná procedura, kterou provádí odborníci na klinice Pro visage pomocí certifikovaného přístroje E-light, vám ji vrátí, takže se zase začnete kochat pohledem do zrcadla.

 

Bezbolestné omlazení obličeje, krku a dekoltu v Praze

 

Fotorejuvenace se provádí šetrným zahříváním kolagenu v pleti prostřednictvím dávek světelné energie přístroje IPL. Teplo kolagen naruší a v pleti se nastartuje proces hojení, během kterého se uvolní látky potřebné k regeneraci kožních buněk. Ošetření tak znovu rozhýbe buněčnou činnost a umožní tvorbu nových kolagenových vláken.

 

Bezbolestné omlazení obličeje, krku a dekoltu v Praze

 

A protože je kolagen klíčový právě pro váš mladistvý vzhled, působí ošetření jako hotový elixír mládí. Kromě toho během fotorejuvenace dochází k odstranění pigmentových skvrn i drobných žilek. Ve výsledku bude vaše pleť působit mladistvě, bude pevná a zdravější.

 

Bezbolestné omlazení obličeje, krku a dekoltu v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace