pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Přes zimu jste si nemusely tolik lámat hlavu s tím, jestli nemáte nějaké to kilo navíc. Pomalu se ale blíží léto, a proto je teď ta správná chvíle na to, abyste své tělo opět zpevnily, vyrýsovaly si svaly a mohly se tak v létě na pláži v plavkách pochlubit svou perfektní postavou. 

 Permanentka až na 6 měsíců na cvičení či solárium v Praze

 

Dámské fitness studio Ladies Fitness má vše pro zdokonalení vaší figury. Klimatizovaná posilovna nabízí posilovací stroje, lavičky i činky, můžete tak procvičit všechny partie na jednom místě. Každý stroj má navíc i fotografie se cviky, které se na něm dají provozovat, což usnadňuje orientaci i méně zkušeným klientkám. A jelikož je studio jen dámské, nemusíte se při cvičení stydět před zraky mužů.

   Permanentka až na 6 měsíců na cvičení či solárium v Praze

 

Díky soláriu bude vaše pokožka opálená jako od moře i během roku, aniž byste musely utrácet peníze za cestování po exotických destinacích. Solárium má výkon 400 W, díky čemuž je opalování šetrnější, a tedy i trvalejší. Je osazeno špičkovými trubicemi Max Warp Longlife X-PRESS Plus 80/100W – UWA záření 0,16W/m2 s životností 800 hodin, které jsou vyrobeny dle nejpřísnějších norem EU – UVA záření max. 0,3W/m2.

   Permanentka až na 6 měsíců na cvičení či solárium v Praze

 

Na VacuShape můžete přijít sama a využít velké nabídky DVD filmů i seriálů, aby vám čas při cvičení plynul rychleji. Anebo sem zajděte se svou kamarádkou a během chůze ve VacuShape si spolu můžete povídat.

 Permanentka až na 6 měsíců na cvičení či solárium v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace