pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Děláte vše, co je ve vašich silách, ale stále se vám nedaří zhubnout? Marně bojujete se stresem a také byste potřebovali účinně omladit pokožku? A co celulitida? Nevíte si s ničím z toho rady a netušíte, jakou proceduru zvolit, aby vám co nejvíce pomohla? Potom využijte tuto jedinečnou permanentku na rovnou 3x 10 účinných procedur pro zlepšení vaší postavy.

 

Permanentka na 30 hubnoucích procedur v Brně

 

Energy Infa Ray Capsule 360

Přístroj je jedinečný v propojení péče o fyzickou stránku s ideálním nastavením organismu v duševní a psychické rovině. Díky tomu dosahuje v péči o váš zevnějšek vynikajících výsledků.

 

Účinnost 30minutového záření, po kterém se člověk cítí jako znovuzrozený, je srovnatelná s uběhnutím 15 km v závodním tempu. Organismus „spálí" při této terapii až 2000 kalorií. Již při jedné proceduře, která působí na tělo ve 360 stupních, se pohybují úbytky objemu v rozmezí 2,5–6 cm a úbytek hmotnosti až 2,5 kg podle fyziologických předpokladů. Již od začátku ošetření dochází ke spalování tuků.

 

Permanentka na 30 hubnoucích procedur v Brně

 

Přístrojová lymfodrenáž

Dobře fungující lymfatický systém je pro lidské tělo velice důležitý, jelikož má za úkol očistit tělo od odpadních látek. Existuje však spousta faktorů, které lymfatický systém poškozují. Může to být přemíra ovoce, cukru a mléčných výrobků, živočišné a pečené stravy, špatný stav ledvin, dlouhodobé působení strachu, napětí a stresu, nedoléčená chřipka a další.

 

Permanentka na 30 hubnoucích procedur v Brně

 

K ozdravení lymfatického systému, respektive k větší cirkulaci lymfy, přispívá kromě zdravé životosprávy i lymfatická masáž. Ve Studiu Diana se lymfatická masáž provádí pomocí speciálního přístroje, který simuluje ruce maséra a v pravidelných rytmech masírování dolních končetin a boků uvádí lymfatický systém do urychleného pročišťování organismu. Individuální nastavení přístroje a odborný dohled je samozřejmostí.

 

Permanentka na 30 hubnoucích procedur v Brně

 

Ošetření Lipolaserem

Jedná se o nejšetrnější a vysoce účinnou metodu formování postavy technologií budoucnosti. Použití laserových diod, které vydávají tzv. "studené světlo", je úplnou a převratnou lékařsky ověřenou novinkou.

 

Permanentka na 30 hubnoucích procedur v Brně

 

Hlavní a zásadní rozdíl oproti klasickým metodám je v tom, že pomocí červeného laseru dochází ke stimulaci tukové buňky, která má za následek zahájení automatického procesu přirozeného štěpení. Nedochází tedy k jejich násilnému zničení, ale využívá se paměťového efektu, buňky si informaci o hubnutí předávají a dochází k úbytkům hmotnosti v celém těle.

 

Permanentka na 30 hubnoucích procedur v Brně



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace