pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nenechte se zmást všudypřítomnými televizními reklamami na zázračné řasenky, které vám slibotechnicky nabízejí řasy dlouhé nejméně dva metry. Nefungují, že? K tomu, aby vaše řasy vypadaly úchvatně, je přitom zapotřebí jen pár milimetrů. V pražském studiu Vikasso se o tom můžete přesvědčit na vlastní řasy.

 

Prodloužení řas metodou řasa na řasu v Praze

 

Zajistěte si neodolatelné řasy, které vám vykouzlí přirozený nebo extrémně výrazný pohled dle vašich přání. Prodlužování řas metodou řasa na řasu je dlouhodobý a pohodlný způsob prodloužení přírodních řas.

 

Prodloužení řas metodou řasa na řasu v Praze

 

Tato technika vám zajistí dlouhé, natočené a husté řasy, které působí naprosto přirozeně a jsou k nerozeznání od vlastních a přitom jsou i velmi odolné. S tímto bezkonkurenčním prodloužením očních řas získají vaše oči výraz zaručeně budící rozruch.

 

Prodloužení řas metodou řasa na řasu v Praze

 

Jak to celé probíhá?

  1. Před aplikací se nejprve dohodnete na délce a tvaru řas. Na výběr je několik variant – od zcela přirozených po úžasné a expresivní „mrkačky“.
  2. Pokud nosíte brýle, vezměte si je s sebou. Vybere se podle nich správná délka řas tak, aby vám nepřekážely.
  3. Kontaktní čočky si lze při aplikaci ponechat, oči však budete mít po celou dobu zavřené.
  4. Umělé řasy kopírují tvar a pohyb přírodních řas a aplikují se po jedné, takže nebudou slepené ani přeložené přes sebe. Oči budou díky krásně odděleným a hustým řasám větší a výraznější.

 

Prodloužení řas metodou řasa na řasu v Praze

 


Všechny nástroje v salonu jsou dezinfikovány po každé zákaznici a také chráněny pravidelným čištěním ve sterilizátoru. Používaný materiál je mimořádně kvalitní, atestovaný a zdravotně nezávadný. Metoda je vhodná i pro alergiky, dosud nebyla prokázána žádná alergická reakce.

 

Prodloužení řas metodou řasa na řasu v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace