pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Sedíte na palubě malé jachty, v jedné ruce svědomitě svíráte kormidlo, do plachet dují poryvy větru, voda odstřikuje od přídě, jak si razí cestu vpřed. Široko daleko, kam oko dohlédne, ani živé duše. Tedy kromě vaší rodiny, kterou jste na jachtu vzali s sebou, aby vám dělala skvělou společnost. Toto není popis luxusní dovolené na moři, ale vašeho pobytu na jachtě na Orlíku.

 

 

Chcete-li si připadat jako ostřílený mořský vlk, zavítejte na Orlík. Zde vyplujete vybranou jachtou na širé moře… tedy vodní nádrž Orlík, kde prožijete 1 či 2 noci plné vodního dobrodružství.

 

Pronájem jachty na 1 nebo 2 noci pro 4 osoby na Orlíku

 

Na jachtu nastoupíte odpoledne mezi 17:00 a 18:00. Nejprve budete instruování o tom, jak se loď ovládá, kam plout smíte a kde jsou zakázané vody. Dostanete také dobré rady o tom, kde je vhodné kotvit nebo si dát dobré jídlo. Součástí výbavy lodi je závěsný motor a kanystr benzínu, takže i když vítr nebude úplně příznivý, zpátky vždy dojedete. Na jachtu nastupujete pohodlně z mola a vracíte ji opět k molu společnosti, a to mezi 16:00 a 16:30.

 

Pronájem jachty na 1 nebo 2 noci pro 4 osoby na Orlíku

 

S sebou si nezapomeňte vzít hned několik věcí:

 

Pronájem jachty na 1 nebo 2 noci pro 4 osoby na Orlíku

 

Jedete-li na více dnů, přidejte ještě:

Domácí mazlíky nechte, prosíme, doma, děti ovšem vítáme, záleží na vašem posouzení, zda zvládnou celý den na omezeném prostoru lodi. Dítě, které ještě neleze a nechodí, a dítě, které je „hlasem ovladatelné“, to zvládne.

 

Pronájem jachty na 1 nebo 2 noci pro 4 osoby na Orlíku

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace