pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Pokud i vy se cítíte být z práce napjatí, vyčerpaní a cítíte vnitřní neklid, je to signál, že byste měli na chvíli vypnout a nechat všechno plavat. V Naturo-rezonanční poradně v Brně znají tajemství, jak se těchto negativních pocitů zbavit. Není jím nic jiného než masáže, které zregenerují tělo i ducha.

 

Relaxační balíček masáží pro ženy v Brně

 

Smyslem antistresové masáže hlavy je harmonizovat tělo i duši a navodit u klienta pocit zdraví, klidu a pohody. Spolehlivě pak zbavuje stresu, napětí, nervozity, pocitu vyčerpání a účinně odstraňuje i bolesti hlavy. Rovněž okysličuje mozek, čímž se zlepšuje koncentrace. Tato masáž zahrnuje ošetření hlavy, krku, ramen a horní částí paží.

 

Relaxační balíček masáží pro ženy v Brně

 

Jedinečného stavu klidu dosáhnete i při následné masáži obličeje a dekoltu. Zároveň při ní dojde ke snadnějšímu vyplavování toxických látek z oblasti obličeje a dekoltu a pokožka se stane pružnější a odolnější proti vráskám. Masáž se využívá i při léčbě akné, pigmentových skvrn, vrásek a otoků víček a vede k regeneraci a k omlazení pokožky. Takto uvolněná pleť obličeje je pak připravena pojmout výživné látky liftingového krému, který na něj bude následně nanesen.

 

Relaxační balíček masáží pro ženy v Brně

 

Je to sice s podivem, ale i taková masáž rukou může mít velmi oblažující účinky. Pomůže uvolnit organismus, povzbudit prokrvení a zlepšit činnost imunitního systému, takže se stane skvělým prostředkem k prevenci mnoha onemocnění.

 

Relaxační balíček masáží pro ženy v Brně

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace