pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

V dnešní době existuje nespočet možností, jaký si pořídit mobilní telefon. Často se lidé nechávají uchvátit jen designem, ale na ostatní parametry nehledí. A přitom si mohou pořídit telefon i podle toho, kam ho budou používat, od kvalitní české značky Pelitt.

 

Smartphone s dlouhou výdrží nebo odolný či miniaturní mobil

 

Kvalita a jednoduchost se snoubí v novém telefonu Pelitt Mate1 vysokou kapacitou baterie, díky níž vydrží bez nabíječky až 30 dní. Je navíc odolný proti poškrábání a nárazům. Je proto vhodný především na dlouhé výlety, kde jeho přednosti řádně využijete.

 

Parametry:

 

 

Pelitt Mini1 je určitě nejvýkonnější miniaturní mobilní telefon na trhu a také pravděpodobně nejlépe vypadající. A je jen o něco málo větší než prst. Poskytuje až 180 hodin v pohotovostním režimu, anebo 4 hodiny hovoru. Pod baterií jsou k dispozici 3 sloty: jeden pro microSD kartu a dva pro SIM karty.

 

Parametry:

 

 

Pelitt Stone funguje bezchybně i tam, kde jiná zařízení selhávají – pod vodou, na poušti, v chladu i pod spalujícím sluncem. Boční strany tohoto modelu jsou chráněny pláty ze speciální hliníkové slitiny. Pelitt Stone bez problému funguje i po pádu či tlaku o velikosti stovek kilogramů, a to díky silnému kovovému obalu a robustní gumě, kterou je chráněn. Baterie vydrží téměř 24 hodin nepřetržitého hovoru a až 2 měsíce v pohotovostním režimu.

 

Parametry:

 

 

Pelitt TEMPO je mimořádně schopné zařízení s baterií o kapacitě 2600 mAh, která vydrží zhruba 20 hodin hovoru nebo 50 dní v pohotovostním režimu. Fotoaparát s automatickým ostřením zachytí i ty nejnáročnější okamžiky, robustní konstrukce je jedinečná svou odolností proti otřesům a je chráněna proti vodě a prachu. Dostanete k němu navíc i power banku.

 

Parametry:

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace