pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Kila se vás drží jako klíště a nechtějí dolů? Vyzkoušeli jste snad všechny diety a zkrášlující procedury v salónech, ale efekt je nevábný? Pak je čas dát šanci pohybu! Nemusíte se však mučit u nudného běhání, zkuste místo toho tanec. A proč ne rovnou něco moderního? Ghetto Zouk Dance a Kizomba jsou dynamické tance, které vám pomohou zredukovat tělesný tuk, zlepšit kondičku a vytvarovat postavu.

 

Kurzy tance Ghetto Zouk Dance a Kizomba v Praze

 

Ghetto Zouk Dance je nový taneční koncept pocházející z tvůrčí mysli Vitora Tavarese Mendese, který už od roku 2010 žije v Praze. Ten jej začal rozvíjet v roce 2015, přičemž o rok později jej oficiálně představil nadšenému publiku. Při rozvíjení tohoto tance byl Mendes inspirován hudbou Ghetto Zouk a blízkým tancem Kizomba.

 

Kurzy tance Ghetto Zouk Dance a Kizomba v Praze

 

Jaký je mezi Kizombou a Ghetto Zouk Dance rozdíl?

I když Ghetto Zouk a Kizomba jsou příbuzné tance, existují mezi nimi jisté rozdíly. Ghetto Zouk využívá rychlejší práce nohou než Kizomba a celkově vyšší dynamiku tance. Oproti Kizombě tanečníci tance Ghetto Zouk uplatňují spíš energetický a prodloužený pohyb s důrazem na přesnost. V tanci Ghetto Zouk oba partneři aplikují stejné množství tlaku, tahu a impulsu, díky čemu mají zejména dámy větší možnost projevu v tanci. To zlepšuje komunikaci mezi partnery a pomáhá jim udržovat plynulost pohybu.

 

Kurzy tance Ghetto Zouk Dance a Kizomba v Praze

 

Na výběr máte mezi jednou nebo čtyřmi 60minutovými lekcemi, během nichž bude tvůrce tance Zouk Ghetto věnovat svůj čas jen vám a nikomu jinému. Hned na začátku s vámi probere základní otázky ohledně cílů cvičení, váš zdravotní stav, dosavadní zkušenosti s cvičením a vhodný tréninkový plán, který bude ušitý vám přímo na míru.

 

Kurzy tance Ghetto Zouk Dance a Kizomba v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace