pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Máte už všeho nad hlavu? Zkuste si zajít do Double Pubu. Příjemně si zde posedíte, ochutnáte jeden ze tří druhů točených piv a hlavně si skvěle pochutnáte.

 

Double Pub je restaurace a koktejl bar na rohu ulic Kamenná a Vídeňská v Brně, která vám poskytne to pravé, po čem vaše bříško touží. Restaurace je nekuřácká a je laděna do moderního stylu.

 

Steakové prkno pro dva - kuřecí a vepřové steaky a brambory

 

V rámci si pochutnáte na báječném steakovém prkénku. Na tom se podává 300 gramů kuřecích prsíček a 300 gramů vepřových kotletek. Jako příloha 400 gramů amerických brambor.

 

Steakové prkno pro dva - kuřecí a vepřové steaky a brambory

 

Podmínky:

Rezervace minimálně 24 hodin předem a nejpozději 7 dní před koncem platnosti voucheru a to pouze telefonicky +420 601 505 050 (jiná forma rezervace nebude akceptována). Při rezervaci nahlaste číslo voucheru. V případě zrušení/změny v den rezervace nebo nedostavení se znamená propadnutí voucheru (rezervace je platná 20 minut). Jedna skupina může využít maximálně 2 vouchery. Jídlo slouží pouze ke konzumaci v restauraci - nelze zabalit s sebou.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace