pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Když už si užívat pohodlí a relaxace, tak s vaším partnerem! Zažijte oba pocit, jaké to je, být v ráji, díky pražskému Thajskému ráji. V Praze najdete hned 4 salony, kde si některou z procedur budete moci dopřát.

 

 

Thajská masáž

Thajská masáž využívá metod protahování problematických partií a stlačování bodů v tzv. energetických centrech. Působí pozitivně na tok energie v těle a uvolňuje napětí ve svalech a šlachách v dané části těla.

 

Kořeny klasické thajské masáže, předávané z generace na generaci, sahají až do starověku, do doby před 2 500 lety. Dříve se tomuto umění věnovali především lékaři, dnes však existují v Thajsku speciální masážní centra, po jejichž úspěšném absolvování získávají maséři certifikát.

 

Výběr thajských masáží pro 2 s rybičkami Garra Rufa v Praze

 

Partnerská masáž s relaxací, sektem a ovocem

Chtěli byste si dopřát pravou thajskou masáž s partnerem nebo partnerkou? V Thajském ráji k tomu máte jedinečnou příležitost! Přijďte na partnerskou masáž v délce 60 minut, během níž se o vás budou starat profesionální thajské masérky. Zároveň se můžete těšit na sekt a mísu s čerstvým ovocem.

 

Po samotné masáži si navíc můžete vychutnat soukromí a relaxovat dalších 30 minut ve vaně a sauně (pouze u 4. varianty).

 

Výběr thajských masáží pro 2 s rybičkami Garra Rufa v Praze

 

Garra Rufa

Malé rybičky Garra Rufa jsou v dnešní době úžasným fenoménem pro zpřístupnění kontaktu člověka s přírodou. Dotkněte se i vy přírody v Thajském ráji, který vám přináší tyto úžasné rybičky. K této proceduře dostanete také osvěžující teplý nápoj.

 

Zkuste si pohladit nebo se dotknout klasických akvarijních rybek – toto přání zůstane zřejmě nevyslyšeno. Garra Rufa jsou svojí přirozeností kontaktu velkým přínosem pro moderní alternativní relaxaci vašeho psychického i fyzického JÁ. Tato přírodní a velmi účinná forma terapie pomáhá léčit kožní onemocnění.

 

Výběr thajských masáží pro 2 s rybičkami Garra Rufa v Praze

 

Masérky z Thajského ráje jsou studované a učené převážně ze světoznámé chrámové školy Wat Pho v Bangkoku. Vidíte-li masérku při práci, můžete mít pocit, že tradiční thajská masáž je vlastně meditací. Obrovské soustředění, tušená, nikoliv viditelná síla, dokonalé sladění pohybů – to je Nuad Borán (thajsky „starobylá masáž“).

 

Výběr thajských masáží pro 2 s rybičkami Garra Rufa v Praze

 

Pamatujte, že je zvykem masérkám za jejich umění a pohostinnost poděkovat spropitným. Jak velkým, to záleží na vás, ale zbožným a skromným Thajkám tím uděláte vždy mimořádnou radost. Budou vědět, že jejich dobrá práce přináší vděk.

 

Výběr thajských masáží pro 2 s rybičkami Garra Rufa v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace